klopeti 2010.04.19. 12:11

 Vrei sa vanzi, vrei sa cumperi ceva ,la bicicleta ta sau orice altceva,trimite un mail cu descrierea produsului, poate si o poza (klosz_p@yahoo.com) cu un nr.de teledon sau un ID si anuntul tau apare aici. 

 Elakarod adni a biciklidet,kene egy alkatresz , hirdess itt!! Nem csak biciklis cuccokat,barmit vizipisztolyt,autot,kutyat macskat. Irj egy mailt (klosz_p@yahoo.com) ird le mit akarsz,esetleg egy fotot a cuccrol ,telefonszam,ID vagy egyebb elerhetoseget.

A bejegyzés trackback címe:

https://publimaster.blog.hu/api/trackback/id/tr441826437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Farr Oxi 2010.03.18. 09:34:44

Elado uj futogep.
Digitalis kijelzo,pulzus mero,veszzar,allithato doles szog,allithato sebesseg.
Erdeklodni 0722/283310

grand master YODA 2010.04.03. 15:24:28

Eladó kitűnő állapotban levő, alig használt lézerkard (a Csillagok háborújában használtam utoljára). Két hétig tartja az akkuja! :P

Csak regisztráltam, hogy én is hozzá tudjak pofázni a dolgokhoz...

Különben tudtátok, hogy a Yoda a héber yodeah szóból ered, ami magyarul annyit tesz: "aki tud". Úgyhogy a személyiségemhez roppantmód találó ez a becenév... B-)
süti beállítások módosítása